Tecnificacions todoseentrena Setmana Santa Igualada 2018

Les Tecnificacions a Igualada d’aquesta Setmana Santa ’18 han estat una font d’aprenentatge per mi. He treballat del que més m’agrada i a més ho he fet envoltat d’il.lusió… crec que es pot demanar ben poc més per acostar-se a la felicitat. Aquests “petits gegants” tenen una frescor que s’encomana, i lluny de buidar-me les piles d’energia… me les han carregat.

Hem treballat de manera específica, en un format d’estacions d’exercicis curts de perfeccionament tècnic. Hem treballat sense porters i amb porters, i cada Entrenament ha seguit una línea d’evolució de tot allò que voliem practicar. Desde la seva expressió més simple a la més evolucionada en cada cas… arrodonint l’aprenentatge, de menys a més.

Han estat 3h diàries damunt dels patins de forma continuada. Hem realitzat petites micro xerrades, hem menjat fruita, hem fet competicions “mundials” d’hoquei… però per damunt de tot hem crescut.  Ens ha acompanyat com Entrenador de Porters el Guillem Castellvell  (Porter del Nacional Espanyola del CP Sant Feliu de Codines ) i els nostres joves talents del primer Equip Roger Bars i Teti Vives.

Els dos grups, tant el del matí com el de la tarda, han demostrat que estimen aquest esport i que tenen una capacitat de treball gegant. El grup dels “grans” tenen a tocar algún dels seus somnis si continuen treballant amb actitud i esforç diariament en els seus entrenaments i el grup dels “petits” tenen ja el talent necessari per iniciar un camí profitós que els apropi també als seus somnis esportius.

Us deixo algunes fotografíes i penjarem vídeos a les xarxes perquè veieu com hem treballat.

Desitjo que cadascún de vosaltres mantingueu la il.lusió i la força en el treball, tal i com heu fet aquests dies. Desitjo que us hagiu endut algun petit aprenentage i que mai deixeu de ser tant autèntics com aquests dies.

Felicitats a tots. Bona feina. Continueu creixent perquè com us vaig dir… el futur és vostre…

 

25 febrero, 2019

0comentarios en "Tecnificacions todoseentrena Setmana Santa Igualada 2018"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

info@todoseentrena.com
+34 666 838 670

Síguenos en Instagram

¡Haz Me gusta!

Suscríbete a nuestro canal

top
todoseentrena 2018 © Un proyecto web de Social Mirror.
X
Ir a la barra de herramientas