Gràcies pel vostre Entusiasme. Heu estat Genials. Tecnificacions Estiu’18

Ha estat un autèntic plaer i un autèntic privilegi per nosaltres haver pogut realitzar aquestes Tecnificacions amb vosaltres a Sant Sadurní d’Anoia.

El Pere, el Guillem i jo ens hem empapat de la vostra il.lusió i entusiasme. Estem cansats… però satisfets del Treball realitzat i sobretot, encantats de la vostra implicació i de la vostra passió per l’Hoquei Patins.

Heu estat autèntics. Us heu implicat al màxim en cada sessió i en cada exercici. Ens quedarà sempre un gran record d’aquesta primera experiència a Sant Sadurní.

Desitgem que us emporteu aprenentatge i que la vostra motxilla de coneixement marxi més plena que no pas va arribar. Ha estat un luxe treballar envoltats de tanta il.lusió i de tanta voluntat per aprendre.

Volem agrair al C.E Noia totes les facilitats oferides i la col.laboració total en tot moment. També als nostres col.laboradors, la marca de sticks NOLOR que ha estat en tots els sortejos i a la Mútua Previsora General que ens ha “protegit” per si de cas.

També al Pep Vázquez (Preparador Físic) que ens ha presentat, dins del seu projecte professional Hellanodikai, com es realitza un Escalfament professional de Partit a l’Ok Lliga.

Desitgem que tingueu un bon estiu i que la Temporada vinent sigui un èxit per tots vosaltres en forma d’aprenentatge i creixement.

En nom del Pere, el Guillem i el Ferran… sou tots GENIALS. Lluiteu sempre pels vostres SOMNIS i com us he dit aquests dies en alguna ocasió … l’Actitud Multiplica !

                                      

Podeu veure un petit video seguint el link.

 

https://www.youtube.com/watch?v=X59QQVsq97M

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

25 febrero, 2019

4comentarios en "Gràcies pel vostre Entusiasme. Heu estat Genials. Tecnificacions Estiu'18"

  1. Se lo están pasando genial,disfrutan mucho yaprenden un montón.Y regresan a casa super felices pensando en el siguiente día.Gracias por las fotos!!

  2. Como dice la compañera felicidades por la faena que estáis haciendo se lo pasan muy bien y aprenden espero que la experiencia para ellos sea positiva. Gracias

    • Gracias por tu comentario. El mayor éxito para nosotros es que ellos crezcan, aprendan y se diviertan. Como ya he comentado… trabajar rodeado de tanta ilusión es un privilegio.
      Gracias

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

info@todoseentrena.com
+34 666 838 670

Síguenos en Instagram

¡Haz Me gusta!

Suscríbete a nuestro canal

top
todoseentrena 2018 © Un proyecto web de Social Mirror.
X
Ir a la barra de herramientas