Les Tecnificacions d’aquest Estiu ja són aquí.

Tot està apunt. Us hem anat informant de tot allò relacionat amb aquesta setmana intensa, d’Entrenaments i d’Hoquei, que ens arriba. Farem i entrenarem una mica de tot. Realitzarem perfeccionament tècnic individual, treball de tàctica individual, realitzarem competicions “Mundials” per Equips, treballarem a la sala de video realitzant “Micro xerrades” sobre la importància del Treball en Equip, sobre l’important que és tenir una bona actitud en tot allò que fem, parlarem sobre els valors a l’Esport, etc tot plegat amb petits “Curtmetratges” on farem refelexionar als jugadors sobre el que han vist.

Farem “aturades tècniques” per menjar fruita i practicar i parlar sobre petits hàbits saludables que ajuden a l’esportista a créixer i a ser millor. Farem treball específic realitzant petites estacions de treball dirigit i sobretot buscarem el mode d’aprendre, créixer i divertir-nos... això sí … respirarem Hoquei i només Hoquei totes les hores i tots els dies.

Vindrà el Pep Vàzquez (Ex-Preparador Físic del C.E Noia i de l’Igualada HC d’Ok Lliga) a realitzar un Escalfament professional de partit, a més d’explicar-nos petits hàbits saludables, en aquest cas posturals.

Nosaltres també volem aprendre i tant el Pere, com el Guillem (Entrenador de Porters) com jo volem traslladar-vos tot allò que hem anat aprenent al llarg d’aquests anys. Jugarem, aprendrem i anirem molt per feina. Com sabeu treballarem a porta tancada per estar més concentrats i podreu entrar a veure’ns els darrers 20 minuts de cada sessió.

Us deixo una mostra dels diferents sortejos que realitzarem. Ens veiem ben aviat! D’entrada tenim al nostre Col.laborador Oficial de material Esportiu (NOLOR) que ens portarà més d’una sorpresa. Estarem també ben “protegits” per si patim algún petit incident, amb la nostra Mútua Oficial Previsora General… i  la resta de premis orientats a la Formació i a l’oci de l’esportista i les seves famílies i alguna altra soprpresa que ens reservem.

 

25 febrero, 2019

0comentarios en "Les Tecnificacions d'aquest Estiu ja són aquí."

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

info@todoseentrena.com
+34 666 838 670

Síguenos en Instagram

¡Haz Me gusta!

Suscríbete a nuestro canal

top
todoseentrena 2018 © Un proyecto web de Social Mirror.
X
Ir a la barra de herramientas